Condomer i mobilen

condomer i mobilen

Köp billiga kondomer här! Stort utbud av RFSU kondomer online till fyndpriser, bra för säkert sex! Handla tryggt och enkelt. Nya produkter dagligen. Gäller en förpackning Profil eller Thin från Rfsu max 85 kr. Du kan använda kondom som skydd mot könssjukdomar vid olika sorters sex som slidsamlag, analsamlag och om du har munsex med en penis. Vid slidsamlag skyddar den även mot graviditet. Du kan också använda kondom när du onanerar, om du tycker att det är skönt. Det är också ett sätt att bli bra på att sätta på den.

Condomer i mobilen - opinion

Tipsa Fyll i e-postadressen till den person du vill tipsa om denna sida. Condomer i mobilen att läsa vidare på vår sajt, behöver du registrera dig som läsare. Att hämta fleshlight stamina sensk ingenting. En transparent kondom fylld med vatten sägs kunna användas som ett brännglas, men det är tveksamt om det fungerar med den svenska solen.

Condomer i mobilen - something is

Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Överskottet skapar resurser för ägarna, RFSU-förbundet, att bedriva information och upplysning inom sex- och samlevnadsområdet.

Videos

Sluk mobilen, Tiger!

Leave a Reply